DKK
0 ENHEDER, kr. 0,00
TJEK UD >
Produkt kode: TANK/MINI/3
RESISTENS CARTOMIZER
kr. 60,00
kr. 50,00

MINI TANK DUAL COIL

"ARTIG" NU MED ALUMINIUMS ENDER OG BLØDERE TANK.

Det er ikke kun stålenderne der er nyt ved tanken, det er også selv tank materialet der er blevet gjort blødere og mere fleksibelt.

Størrelsen matcher perfekt - ikke for stor, ikke for lille.

Med den dual coil cartomizer der sidder i tanken får du smæk for skillingen i forhold til damp og smag. Alle 3.5 ml som tanken indeholder.

Fordelen ved at pakke cartomizeren ind i væske, er at den holdes konstant fugtig og derfor både holder længere og ikke giver brændt smag.

Cartomizeren bliver konstant tilført den væske der er brug for, via et hul i røret hvor igennem væsken trænger ind.Du køber:

1 Dual coil tank (blød) med stålender
1 Dual coil cartomizer
1 drip tip


Tanken er 100% tæt, du kan lægge den fra dig, holde den på hovedet, have den i lommen osv.

Tanken måler 4.2 cm i højden og har en diameter på kun 1.4 cm.
Lige det der skal til for at have et godt lager af væske og en superfungerende dual coil cartomizer.

Den bliver leveret med tank, cartomizer og en drip tip.

De bedste drip tip man kan få til tanke er i øjeblikket dem fra SIAM MODS og CHERRY DREAM TIPS.

Du kan fint anvende tanken på et almindeligt eGo batteri. Den er perfekt til feks LIVA, LAVA og LAMBO. Se fotos hvor den er på den nye Lava V2 (Lambo) og Liva (den sorte).


OBS!
Brug ikke rygevæske der indeholder Cola, kanel, æble fra Twoj liquid eller Hosteblanding fra Urtegården - de ødelægger tanken.
Der er givet mange andre smage der kan ødelægge tankene og det vil være velkomment hvis I skriver jeres erfaringer i kunders kommentarer på shoppen.
Se mere om dette emne her: eryger.com
KUNDERS MENINGER

11 Anmeldelse sendt (Skriv anmeldelse)

5 Popularitet
Artig - helt i top - Malene Nielsen - 01/16/2012
Jeg bruger nu artig-tanken på mine eGo-t batterier og er SÅ tilfreds med skiftet fra atomisere og tanke.Atig´en er nem at fylde, holder væske til damp i flere dage, lækker ikke og er i det hele taget utrolig bruger/dampevenlig.Den får mine varmeste anbefalinger!

5 Popularitet
Super damper - Klaus - 12/15/2011
Vil da lige sige at denne tank er super, ingen problemer med væske i munden, ingen væske der render ud hvor det ikke skal, fin smag og lækkert halskrads.En rigtig god tank som opfylder alle mine behov og er indtil videre mange gange bedre en mini andre primære dampere som er ego-t og fly one.Ser også fin ud på et ego batteri når man damper ude!

5 Popularitet
super - uffe - 12/10/2011
Har nu også prøvet en Cartomizer tank fra pinkmule, det blev den lille Artig model da den passer bedst til mig størrelse og væske 3,5 ml.Vil sige at fortsætter den på samme måde som den nu har artet sig i 2 dage så tegner det godt. Super smag - rigeligt Damp Pærelet at fylde, ser godt ud på F1 ikke for stor ikke for lille.Tror enden bliver at få en 3 stykker af sådan nogle, Passer fint til mig da jeg kører sådan lidt rund mellem 3 smage. Er sikker på den for mig bliver afløseren til div LR cartos ihvertfald for et stykke tid.Er der minus ved dem ? måske størrelse på hul i carto ? ved det ikke for lavede det straks lidt større da jeg havde hørt det var bedst, Så jeg har ikke prøvet med orginal hul. Måske ville det også være perfekt hvis de fra start blev solgt med en buttet drip. ikke fordi jeg har haft problemer men for alle tilfældes skyld og fordi det er den svaghed folk taler om. Men det er jo luksus problemer og alt i alt lever den op til de krav jeg stiller Som jo er Smag - pålidlighed - nemhed - udsende - dampudvikling - pris - ml i tank og et stort plus er at jeg ikke endnu har fået en dråbe nikovæske i munden. super.Så en stor anbefaling af Artig.uffe

5 Popularitet
Perfekt til hverdagen - Quiding - 12/03/2011
Ikke for stor ikke for lille, som sagt, en artig "lille" ting, men som gemmer på et kæmpe monster. passer perfekt til en hel hverdag, og kan sagtens være i lommen med et Riva/ego batteri.

5 Popularitet
Super! - Mette - 12/03/2011
Har lige modtaget denne og må sige at den er fantastisk. Størrelsen er fin og passer bedre til mig end den store model. Den giver rigtig god damp og et fint krads. Og så er den let at fylde. Godt køb!

5 Popularitet
Lækker - Sandra - 03/15/2012
Synes den er super lækker. Dog efter en halv dag med den har jeg valgt at gøre hullet i cartomizeren lidt større. Men det kommer an på folks smag. Jeg foretrækker mere damp og ikke så langt et sug som jeg føler at man skal give ved det lille hul. Men hold op et lækkert produkt. Overvejer kraftigt at købe Arrig også.

5 Popularitet
Til den artige pige... - Marina - 02/18/2012
...som trænger til lidt sus i skørterne er Artig rigtig god. Der kommer meget mere damp end af min eGo T atty og det er meget lettere at suge på Artg. Jeg har intet gjort ved hullet i cartomizeren, da det virker for mig. Jeg lever efter devisen "Keep it simple"...og også hvad påfyldningen angår passer mit motto. Hermed "anbefamlet"

5 Popularitet
Seriøs Damp maskine..!! - Brian L. - 08/24/2012
UDEN sammenligning et af de bedste systemer at dampe på...den er lille, fancy, 100% lækage-fri, levere uovertruffen damp og gengiver smagen fra dine væsker helt genialt...den blir super fræk at se på, hvis man smider en dråbe frugtfarve i væsken.. ;)Rigtig god anmeldelse af stig, men må indrømme jeg ingen problemer har med den medfølgende dual coil cartomizer..Jeg går ud fra det er en smags sag, men de fungere perfekt for mig, og holder rimelig længe...de er oven i købet billige at skifte ud når de skulle blive kedelige...den lille Artige har fundet en ny fan i mig, og er nu efter 5 uger min foretrukne tjubang.. :)Samtidig stor ros til marianne for super service... ^^

4 Popularitet
Mini - Kasper - 03/18/2012
udemærket produkt har endelig fundet det rette hul til mig men døjede med Brandt smag mange gange og havde fyldt den inden og ladet den stå i 5 mins tid.. men efter jeg har lavet hullet stører Funker det bare som det skal =) anbefaler du gør hullet stører før du bruger den da det højest sansynligt det er nødvændigt

3 Popularitet
Skuffet - Simon - 02/02/2012
Jeg må indrømme at jeg ikke blev særligt imponeret, da jeg modtog dette produkt. Først og fremmest brændte den ene cartomizer af med det samme, selvom jeg havde fyldt den op med væske, fyldt tanken op og ladet det stå i 5 min før jeg prøvede den af... Det problem var der dog heldigvis ikke med den anden. Men jeg synes stadig ikke at det er et særligt godt produkt, sammenlignet med eksempelvis Ego's atomizer system. Dampen fra "Artig"-systemet er krads, men på en ubehagelig, kridt-agtig, hovedpinefremkaldende måde, og slet ikke ligeså fyldig og blød som dampen fra Ego's atomizere. Det eneste positive jeg har at sige om den er at jeg synes den ser syret ud, den lækker næsten ikke og der kan være fint med væske i tanken. MEN for mig er det dampen, det hele handler om, og der giver jeg desværre produktet dumpekarakter!

2 Popularitet
Øv ! - hmeinche - 09/28/2012
Den passer altså ikke til Boge's 50mm XL stål cartomizere. Diameteren på Boge er tilsyneladende lige et par tiendedele mm for store til at kunne gå igennem hullerne

Varer du også har set på

Pay with Paypal